تودیع رئیس سازمان بازرسی و رسیدگی به شکایات شهرداری انجام شد
مشاهده خلاصه خبر توسط هوش مصنوعی مشاهده نقشه ذهنی خبر
به گزارش مرکز اطلاع رسانی اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل شهرداری کرمانشاه در جلسه شورای مدیران شهرداری مهندس مجتبی شرفی با ریاست سازمان بازرسی و رسیدگی به شکایات شهرداری خداحافظی کرد.
شرفی گفت: طی مدت فعالیت در شهرداری کرمانشاه تمام تلاش خود را کردم بتوانم مثمر ثمر باشم و اقدامی ماندگار از خود بر جای بگذارم و در این راستا توانستیم نماینده بازرسی را در تمام مناطق و سازمان های وابسته شهرداری فعال کنیم ارتباط با مردم را تقویت نمودیم .
وی افزود: ارتباط مردم با شهرداری طی این دوره خیلی پررنگ تر بود و نظارت و بازرسی بر لوایح و پروژه ها با دقت بیشتری انجام گرفت و با تخلفات برخوردهای قاطع تری شد.
شرفی در پایان گفت: از همکاری و همراهی دکتر نوروزی شهردار کرمانشاه و همه مجموعه مدیران و پرسنل شهرداری تشکر می کنم.
شایان ذکر است مهندس مجتبی شرفی به دلیل مسائل و مشکلات شخصی از ریاست سازمان بازرسی و رسیدگی به شکایات شهرداری کناره گیری نمود.
ساعت: 23:09:00
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع فونت:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: