خانه | شهرداری کرمانشاه
سه‌شنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۴
  • ›֎تاریخ انتشار : 1403/01/10 22:00:12
  • تعداد بازدید : 305
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

رئیس سازمان حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه خبر داد؛ سرویس دهی رایگان سازمان حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه در شب‌های قدر

مشاهده خلاصه خبر توسط هوش مصنوعی مشاهده نقشه ذهنی خبر

p1204.jpg

 

رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه از خدمات رسانی ۲۵ دستگاه اتوبوس در لیالی قدر از مقابل مسجد جامع به سمت نقاط مختلف شهر خبر داد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی شهرداری کرمانشاه، رضا دوستی اظهار کرد: سازمان حمل‌ونقل مسافر شهرداری با برنامه ریزی انجام شده و هماهنگی لازم در حوزه مدیریت شهری، در شب‌های قدر با آماده باش ۲۵ دستگاه اتوبوس از مقابل مسجد جامع به سمت شهرکهای مختلف کرمانشاه به نمازگزاران خدمات رسانی خواهد کرد.

وی افزود: از نظر خدمات‌‌رسانی در شب‌‌های قدر هیچ مشکلی وجود ندارد و شهروندان می‌توانند با آرامش و امنیت کامل در مراسم شب قدر شرکت کنند که این سرویس دهی تا پایان لیالی قدر در سطح شهر کرمانشاه تداوم دارد.

رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه ادامه داد: ناوگان سازمان بعد از پایان مراسم، سرویس دهی شهروندان را به ۶۵ نقطه شهر کرمانشاه از طریق ۲۰ مسیر انجام خواهد داد.

دوستی افزود: کلیه تمهیدات برای برگشت شهروندان پیش بینی شده و نیروهای ستادی و اجرایی سازمان با آماده باش کامل در سطح شهر بر عملکرد ناوگان نظارت می‌کنند.

وی ادامه داد: از شهروندان تقاضا می‌شود که در شب‌های قدر و پس از پایان مراسم از سرویس‌های این سازمان برای رسیدن به خانه‌های خود استفاده کنند.

     ساعت: 23:02:07

  • گروه خبری : اخبار شهرداری
  • کد خبر : 22961

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

//