خانه | شهرداری کرمانشاه
سه‌شنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۴
  • ›֎تاریخ انتشار : 14031211 15:31:43
  • تعداد بازدید : 31
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

شهردار کرمانشاه: زیباسازی شهر کرمانشاه سرعت می‌گیرد/ احداث نخستین سینمای چندبعدی کشور

مشاهده خلاصه خبر توسط هوش مصنوعی مشاهده نقشه ذهنی خبر

F20250305153107784459-12780411_985.jpg

به گزارش روابط عمومی شهرداری کرمانشاه، نشست کمیته زیباسازی شهرداری کرمانشاه بعد از ظهر جمعه با هدف برنامه‌ریزی برای ایام پایانی سال و آماده‌سازی شهر برای نوروز برگزار شد.

در این نشست، دکتر نادر نوروزی، شهردار کرمانشاه، ضمن تأکید بر اهمیت زیباسازی فضای شهری، اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن سال جدید و همزمانی بهار طبیعت با بهار قرآن، لازم است شهر کرمانشاه با آمادگی کامل به استقبال از این ایام برود.

وی افزود: کرمانشاه به‌عنوان پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی انتخاب شده و باید تمام توان و امکانات خود را برای ایجاد شهری زیبا و دیدنی در این ایام به کار بگیریم.

شهردار کرمانشاه با اشاره به اقدامات در دست اجرا، تصریح کرد: تمام مناطق و سازمان‌های شهرداری بسیج شده‌اند تا امسال چهره‌ای متفاوت از کرمانشاه را به نمایش بگذارند. در کمیته زیباسازی نیز طرح‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفته و متناسب با ظرفیت و ویژگی‌های هر منطقه اجرایی خواهد شد.

دکتر نوروزی در ادامه، با اشاره به چالش‌های سال‌های گذشته در حوزه المان‌های نوروزی، خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته، در بحث استقبال از بهار، آشفتگی‌هایی در طراحی و اجرای المان‌ها و سفره‌های هفت‌سین وجود داشت، اما امسال با تشکیل کمیته زیباسازی، این مشکلات برطرف شده و طرح‌های پیشنهادی پس از بررسی کارشناسی به مرحله اجرا در خواهند آمد.

شهردار کرمانشاه در پایان با اشاره به جایگاه ویژه کرمانشاه در عرصه گردشگری گفت: کرمانشاه به‌عنوان شهر خلاق خوراک و پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵ معرفی شده است. در این راستا، باید تلاش کنیم گردشگران و مسافران نوروزی را با ظرفیت‌های استان، به‌ویژه در حوزه گردشگری، آشنا کنیم تا از این طریق زمینه جذب سرمایه‌گذار نیز فراهم شود.

     ساعت: 23:11:17

  • گروه خبری : اخبار شهرداری
  • کد خبر : 23253

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

//