بیژن مرادی تاکید کرد: مدیران بر هزینه ها کنترل بیشتری داشته باشند
مشاهده خلاصه خبر توسط هوش مصنوعی مشاهده نقشه ذهنی خبر
به گزارش اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری کرمانشاه جلسه شورای مدیران شهرداری در محل سالن جلسات به ریاست مهندس بیژن مرادی با حضور معاونین،مدیران مناطق و سازمان ها برگزار شد.
سرپرست شهرداری کرمانشاه در این جلسه گفت: مدیران شهرداری به جهت جلوگیری از هرگونه تخلف و سوء استفاده احتمالی بر هزینه ها کنترل بیشتری داشته باشند.
بیژن مرادی ادامه داد: صرفه جویی و کنترل هزینه از تضییع حقوق مردم جلوگیری می کند و سبب افزایش بهره وری خدمات به مردم می شود.
سرپرست شهرداری کرمانشاه همچنین افزود: مدیران باید به بازگشت اعتماد عمومی به مجموعه مدیریت شهری کمک کنند و لازمه آن همین کنترل و صرفه جویی هزینه ها است ، از طرفی هم با توجه به اینکه وارد فصل پایانی سال شده ایم ضرورت دارد که در جهت رشد درآمدها تلاش بیشتری گردد تا هم در پرداخت حقوق و دستمزد ها نظم بهتری داشته باشیم و هم شهر را برای تعطیلات نوروزی آماده کنیم.
مهندس مرادی در پایان گفت: درآمدهای شهرداری نباید وابسته به جرائم ماده صد باشد و مدیران باید در برخورد با تخلفات ساختمانی جدیت و قاطعیت بیشتری داشته باشند، اگر بخواهیم درآمد را به جرائم ماده صد معطوف کنیم یعنی اجازه دادن به گسترش تخلفات و بطور حتم ما با این مسئله مهم بصورت جدی برخورد خواهیم کرد
ساعت: 04:04:18
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع فونت:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم:
