خانه | شهرداری کرمانشاه
  • ›֎تاریخ انتشار : 14050115 10:17:14
  • تعداد بازدید : 40
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری کرمانشاه: حضور حداکثری پرسنل شهرداری در محل کار

مشاهده خلاصه خبر توسط هوش مصنوعی مشاهده نقشه ذهنی خبر

F20260404101707094590-p1368.jpg


 به گزارش اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری کرمانشاه دکتر کاوه مردافکن معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری کرمانشاه از آغاز به کار واحد های مختلف شهرداری و ارائه خدمات به شهروندان از روز شنبه ۱۵ فروردین خبر داد

. معاون شهردار کرمانشاه گفت: با توجه به شرایط جنگی کشور و دستورالعمل به کار گیری پرسنل بصورت درصدی ،طبق برنامه‌ریزی های انجام گرفته مقرر شده که شهرداری کرمانشاه با ۵۰ درصد نیروهای پرسنلی و انسانی خود به صلاحدید مدیر مربوطه در برخی قسمت‌ها در خدمت شهروندان عزیز باشد.

 دکتر مردافکن افزود: غیر از واحد‌های امدادی مانند آتش نشانی که در این ایام بصورت کامل در محل کار حضور داشته اند واحد‌های درآمدی،مالی و شهرسازی نیز از روز شنبه با تمام ظرفیت حضور خواهند داشت.

 معاون شهردار کرمانشاه در پایان گفت: از ابتدا جنگ تحمیلی تاکنون واحد های مختلفی از شهرداری به دلیل شرایط جنگی بصورت نیمه تعطیل بوده اند اما با توجه به اینکه شهرداری نهادی است که از محل درآمدهای خود باید حقوق و مزایای پرسنل خود را پرداخت کند همچنین از همین محل نیز خدمات مختلفی را به شهروندان ارائه نماید ضرورت دارد با ظرفیت و توان بیشتری پرسنل در محل کار حضور یابند.

     ساعت: 04:54:26

  • گروه خبری : اخبار شهرداری
  • کد خبر : 33650

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

//