پروژه تقاطع غیرهمسطح میدان آزادگان مهم و قابل تقدیر است
مشاهده خلاصه خبر توسط هوش مصنوعی مشاهده نقشه ذهنی خبر
دکتر محمد رشیدی نماینده مردم کرمانشاه و دبیر هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی با همراهی مهندس مرادی شهردار و مهندس اعتصام فر معاون عمرانی شهرداری از پروژه تقاطع غیرهمسطح میدان آزادگان بازدید کردند.
دکتر رشیدی با بیان اینکه این پروژه بسیار مهم است اظهار کرد: بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار این پروژه است که از منابع داخلی شهرداری درحال اجراست.
وی افزود: بنابر وعده پیمانکار، مقرر است این پروژه تا دهه فجر افتتاح شود اما تلاش میشود که فاز اول آن شامل لاین جنوب به شمال تا پایان شهریور ماه زیر بار ترافیکی برود.
دکتر رشیدی با تقدیر از تلاش های مجموعه شهرداری کرمانشاه، گفت: این پروژه سهم مهمی در کاهش ترافیکی دارد که باتوجه به حجم ترافیک ورودی شهر، برنامه ریزی به نحوی است که براساس میزان ترافیک موجود، فازهای آن پیشروی داشته باشد.
ساعت: 03:59:54
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع فونت:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم:
