بازدید شهردار کرمانشاه از محله فیض آباد
مشاهده خلاصه خبر توسط هوش مصنوعی مشاهده نقشه ذهنی خبر
در این بازدید بر سرعت دهی به پروژه سنگ فرش و همچنین رفع مشکلات پروژه های بخش خصوصی احیاء اماکن تاریخی (هتل بوتیک) و احداث سردر ورودی گذر تاریخی فیض آباد تاکید شد.
هویت بخشی و احیای بافت تاریخی با سنگ فرش گذر فیض آباد
در راستای حفظ هویت فرهنگی و تاریخی، حسب دستور مهندس مرادی شهردار کرمانشاه، سنگ فرش گذر تاریخی فیض آباد ازسوی شهرداری منطقه ۳ درحال اجراست.
فاز اول این پروژه به مساحت ۲۵۰۰ مترمربع با اعتبار ۳ میلیارد تومان به اتمام رسیده و فاز دوم به مساحت ۱۵۰۰ مترمربع با اعتباری بالغ بر ۲/۵ میلیارد تومان درحال اجراست که تاکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
اجرای این پروژه جدایی از هویت بخشی و حفظ بافت تاریخی، منجر به رونق این گذر و بازگشایی مغازههای آن پس از گذشت بیش از ۲۰ سال شده است.
توجه به این بافت تاریخی ازسوی شهرداری کرمانشاه، باعث شده تعدادی از املاک تاریخی توسط بخش خصوصی احیا و به کافه رستوران های سنتی تبدیل شوند که منجر به جذب گردشگر و رونق اقتصادی اهالی این گذر تاریخی خواهد شد.
ساعت: 03:58:54
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع فونت:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم:
